Oxilock (olaplex) herstel behandeling

Glanzender en Gezonder haar

Oxilock Plasma heeft de kapperswereld goed op zijn kop gezet bij haarkleuringen.
Het werkt vanaf de eerste toepassing op elk type haar, van natuurlijk, gebleekt of gekleurd haar.

Het is een hulpmiddel die toegevoegd kan worden aan de kleuringen.

Dit product herstelt tijdens het kleurproces de zwavelbruggen van het haar. Oxilock Plasma zorgt ervoor dat de behandelingen minder schadelijk voor uw haar zijn. Het geeft uw haar enorm veel glans, veerkracht en maakt het haar sterker. Het verhoogd de breeksterkte van uw haar. Minder zichtbare schade van het beschadigd haar. Geeft zelfs de meest beschadigde haren hun gezondheidstoestand terug!.

Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen.
Oxilock plasma verminderd het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen.
Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.

Twee eenvoudige maar wonderbaarlijke stappen:

Oxilock Plasma nr. 1: herstelt en beschermd de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling.
Oxilock Plasma wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken.
Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ” Alone treatment” om het haar te herstellen.

Oxilock plasma nr. 2: werkt in samenwerking  met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubben laag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar hersteld.

Echt een aanrader!

Bevat geen chemicaliën, geen siliconen, sulfaten, aldehyden of andere agressieve stoffen maar waardevolle organische zuren en aminozuren.